ZONDAG 20 NOVEMBER 2011 (*) is opnieuw de hoogdag van de polonaise. Dan hebt U in het Antwerpse Sportpaleis afspraak voor de 2de editie van het nu al spraakmakende Polonaise Festival.

Na het allereerste Polonaise Festival vorig jaar is muziekminnend Vlaanderen opnieuw helemaal in de ban van de polonaise. Het Polonaise Festival is een begrip geworden en staat synoniem voor een rondje topambiance, fun, uit de bol gaan en vooral heel veel schlagerhits.

Sfeermakers van deze unieke middagshow zijn o.a. ROB DE NIJS, WILLY SOMMERS, BART KAELL, DANA WINNER, LUC STEENO, LINDSAY, PAUL SEVERS, SERGIO, DE DEURZAKKERS, ROXEANNE & ANDRE Jr. HAZES en SWOOP. Zij brengen in een doorlopende show de grootste schlager en polonaisehits, gooien alle remmen los en bouwen een gigantisch feest in het Antwerps Sportpaleis.

Naast de meest geliefde meezingers, is er ook deze keer weer plaats voor de Lifetime Achievement Award, uitgereikt voor de opmerkelijke carrière van een topartiest en een aangrijpende muzikale ode aan de koning van het levenslied en één van de grootste Nederlandse volkszangers ooit: André Hazes.

Het Polonaise festival garandeert een spetterend spektakel met een uniek decor, een fenomenale lichtshow, een oorstrelende zuivere klank en een rits topartiesten, die worden begeleid door een veelkoppige live-band.

Kortom: het grootste gala van het jaar, voor al wie van schlager en Polonaise houdt ! 

(*) Wegens de grote vraag naar een zondagnamiddagshow heeft de organisator van het POLONAISE FESTIVAL beslist om dit grote meezing- en schlagerfeest te verplaatsen van de eerder aangekondigde datum, zaterdag 15 oktober, naar zondag 20 november 2011 om 14.30 uur. De aangekochte tickets blijven gewoon geldig.Bezoekers die al een ticket voor deze Sportpaleisshow kochten, hoeven zelf geen actie te ondernemen. Alle aangekochte tickets worden automatisch – en kosteloos – omgezet naar de nieuwe datum. Wie verhinderd is op deze nieuwe datum, kan vanaf vandaag kijken op de website www.sportpaleis.be bij het Polonaise Festival, daar vindt men meer info i.v.m. uw tickets of neemt contact op via het telefoonnummer 070/345.345 (vanuit Nederland: 0900-45.000.45). 

Star Events bvba | Europark 2056 | 3530 Houthalen-Helchteren | tel +32 (0)11 440 940 | fax +32 (0)11 440 941 | info@starevents.be